Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
prima oara cand fac si spre surprinderea mea...e superbun
Se curata merele de coaja si samburi si se rad(eu le-am ras pe razatoarea mijlocie la robot)se pune peste mere zaharul,stafidele si se lasa vreo 5 min ca sa iasa zeama din mere,apoi se pune la foc potrivit.Cand incepe sa fiarba se amesteca incontinuu timp de 5-10 min in functie de cat de zemoase sunt merele(in cazul nostru).eu le-am fiert cam 6 min.Dupa ce stingem focul adaugam scortisoara si gata....punem gemul in borcane,infiletam capacul,le lasam sa se raceasca si...la camara cu ele.
1
zaharul eu il am din Austria dar am inteles ca acum se gaseste pe la Carrefour.E ff bun..numai cu asa ceva fac gem in ultimi 10 ani.I-am facut poza sa vedeti cum arata ambalajul
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult